Bliv kontorelev hos Pardon Clothing

Kontor
Oprettet 27. februar 2018
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Pardon Clothing søger tysktalende kontorelev med passion for salg!

Drømmer du om at blive kontorelev hos en dynamisk virksomhed i stor vækst?

Hos Pardon Clothing leder vi lige nu efter den kommende kontorelev til vores salgsafdeling. Her vil du blive en del af et team bestående af 12 medarbejdere, hvor god energi og fart over feltet er en del af hverdagen!

Arbejdsopgaver, der spænder vidt

Efter grundig oplæring skal du assistere med salg, behandle ordrer samt betjene vores kunder, når de ringer fra bl.a. både Danmark, Tyskland, Holland, Finland, Norge og Sverige. Du skal være behjælpelig, når kollektioner skal udleveres, du skal koordinere og deltage i salgsmøder og på messer, og så bliver du ansvarlig for diverse showrooms.

Foruden ovenstående arbejdsopgaver skal du som vores kontorelev også være behjælpelig med vedligeholdelse af vores it-platform, alt imens at du kommer til at tage del i marketingsaktiviteter, hvor du udleverer diverse materialer og ajourfører billeder på vores online shops. De mange forskellige arbejdsopgaver sikrer, at hverdagen hos os aldrig bliver kedelig. Vi ser derfor gerne, at du betragter dig selv som en multiplayer, der sagtens kan holde flere jern i ilden!

Har du sprogøre, er du fyldt med gå-på-mod, og har du flair for IT?

Kan du krydse alle tre punkter af, og er du samtidig typen, som ikke er bange for at tage ansvar, fordi du elsker at se en udvikling hos dig selv? Så er du den rette medarbejder hos os! Det er dog vigtigt, at du har talegaverne i orden og både kan tale flydende tysk og engelsk. Det er ikke et krav, at du har erfaring inden for modebranchen, men det er en fordel, hvis du har en interesse for det!
Din uddannelsesmæssige baggrund skal være enten HHX eller EUX, og du vil blive aflønnet i henhold til overenskomsten for elever.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Pardon Clothing

Type:
Kontor
Lokation:
Navervej 13, 7430 Ikast
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Administration
Del annoncen